Husqvarna Svartpilen 701 Style že pri trgovcih

Husqvarna Svartpilen 701 Style že pri trgovcih

Husqvarna predstavlja posebno serijo modela Svartpilen 701, navdihnjeno s stilom flat-track. Svartpilen 701 Style je že na voljo pri prodajalcih.

Husqvarna je modeloma Svartpilen in Vitpilen v razred slečenih motociklov prinesla nekaj drugačnosti in svežine, zdaj pa je čas za širjenje ponudbe. Model Svartpilen 701 Style je seveda še vedno cestni motocikel, vendar z novo barvno grafiko, stilom flat-track ter nekaterimi prestižnimi dodatki.

Svartpilen 701 Style je motocikel, ki ga ne bo težko prepoznati, saj je s svojo srebrno-črno-bronasto barvno grafiko videti zelo 'kul'. Tu so še kolesa z žičnatimi naperami, vzvratna ogledala so montirana pod skrajne robove krmila, celostni prestižni videz pa zaključujejo tudi dodatki iz brušenega aluminija.

Enovaljnik tudi pri tej različici razvije živahnih 75 'konjev' in 72 njutonmetrov navora. Za vzmetenje so poskrbeli specialisti pri WP, kjer so posebej za ta motocikel pripravili nastavljivo vzmetenje, za zavore so pri Husqvarni potrkali na Brembova in Boscheva vrata.

Za enega iz omejene serije motociklov bo pri nas treba odšteti 11.440 evrov.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja