KTM se vrača v Milano - le kaj imajo za pokazati?

KTM se vrača v Milano - le kaj imajo za pokazati? (foto: KTM)
KTM

Avstrijski KTM je potrdil, da se bo prvič po letu 2019 jeseni kot razstavljalec udeležil največjega evropskega motociklističnega salona Eicma v Milanu.

KTM je bil le eno od velikih imen, ki smo ga na salonu EICMA po nastopu epidemije Covid19 zaman iskali na razstavnih mestih v Milanu. Čeprav po tem, ko so odpovedali udeležbo v letih 2020, 2021 in 2022, pa pri KTM-u nikoli niso jasno povedali, ali so se tovrstnim predstavitvam svojih novosti odpovedali za zmeraj ali pa samo začasno.

No, glede na to, da so udeležbo na letošnjem salonu EICMA potrdili, lahko sklepamo, da so zgolj čakali, da svojim zvestim in tudi morebitnim novim kupcem predstavijo nekaj zares velikega. Kot pravijo bodo v Milano pripeljali povsem nov koncept razstavnega prostora, o kakšnih podrobnostih pa za zdaj še ni informacij.

Z ozirom na to, da v preteklih treh letih pri KTM-u niso mirovali in so zgledno skrbeli za razvoj in prenovo svoje modelne palete, lahko torej jeseni v Milanu pričakujemo kakšno zares pomembno novost. Viri blizu tovarne namigujejo, da KTM v zadnjem času zelo intenzivno dela na novem menjalniku. Ta naj bi bil avtomatski oziroma polavtomatski, na voljo pa sprva na njihovih najprestižnejših modelih.

 

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"