Mitasov reli mousse za najzahtevnejše pogoje - odobril Simon Marčič

Mitasov reli mousse za najzahtevnejše pogoje - odobril Simon Marčič (foto: mitas)
mitas

Mitas predstavlja novi mousse za reli, ki ga je razvil v tesnem sodelovanju s profesionalnimi dirkači.

Pri razvoju so Mitasu pomagali profesionalni dirkači, ki so izdelek preskušali na različnih terenih in v različnih vremenskih pogojih. Posebej zahteven  test je izvedel voznik Simon Marčič med vzdržljivostnim relijem Dakar 2022. Po uspešnem zaključku dirke  je v spletnem videoposnetku povedal: "Novi Mitasov mousse za reli je dokazal svojo vrhunsko zmogljivost. Zaradi vsestranske uporabnosti je odlična izbira za različne vrste relijev, od kratkih do dolgih.

Novi izdelek Mitas Rally Mousse je iz trpežne zmesi, ki je odporna na visoke temperature in prebode. Primerna je za visoke hitrosti in se vrhunsko obnese tudi na vertikalnih tehničnih odsekih. Rally mousse se lahko uporablja v Mitasovih pnevmatikah za reli: E-12 RALLY STAR, E-13 RALLY STAR, C-21 STONEKING in C-17 STONEATER Dakar. Izdelek je na voljo v dimenziji 140/80-18 za zadnje in 90/90-21 za sprednje kolo.

Poleg različice za reli paleta Mitasovih moussov obsega tudi več dimenzij za motokros in enduro, in sicer  od 18 do 21 palcev v treh različicah: od različice Standard za motokros in cross country do Soft za enduro in Extreme za dirke na tehnično zahtevnih odsekih enduro preizkušenj.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol