Moto Guzzi V85 TT Travel

Moto Guzzijev 'Tutto Terreno' bo od začetka pomladi na voljo tudi v različici, ki je še posebej prilagojena tistim, ki radi potujejo. Jasno - Travel.

Moto Guzzi je z modelom V85 TT pričakovano dosegel lep uspeh, kar pravzaprav sploh ni presenetiljivo. Gre namreč za prvi klasični potovalni enduro, s katerim so italjianski inženirji ponovno dokazali, da je združevanje nostalgično-klasičnega stila in najmodernejših tehničnih kvalitet mogoče. Edini pogoj; pri stvari moraš biti s srcem in strastjo.

Navkljub temu, da V85 praviloma hitro najde svojega kupca, pa so za tiste, ki so pripravljeni na avanturo, pripravili različico Travel, ki bo zahvaljujoč vsej potrebni dodatni opremi, olajšala življenje na potovanjih.

V 85 TT Travel je tako opremljen z večjim vetrobranom, katerega površina je v primerjavi z osnovnim večja za kar 60-odstotkov, ter dvema plastičnima bočnima kovčkoma z aluminijastimi dodatki. Prostornina kovčkov znaša 37 litrov (desni) in 27,5 litrov (levi), vse ključavnice pa zaklepa isti ključ. Na seznamu serijske opreme so še ogrevane ročke, dodatna LED žarometa in multimedijska platforma MIA.

Ker gre za potovanjem namenjen motocikel je večji tudi rezervoar ki sprejme 23 litrov goriva, posebej za Travel pa je rezervirana tudi barva Sabbia Namib v peščenem odtenku.

Ne pozabite, da je Moto Guzzi V85 TT edini motocikel v tem razredu, ki ima kardanski prenos moči na zadnje kolo, torej na potovanjih odpade vsakodnevno mazanje verige.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja