Moto Guzzijeva stoletna zabava - rezervirajte si drugi septembrski vikend

Potem ko je zaradi omejitev povezanih s COVID-19 lanska Moto Guzzijeva rojstnodnevna zabava odpadla, se bo ta letos zagotovo odvila. Organizator napoveduje izjemno udeležbo in pester program ob 100-letnici.

Moto Guzzi je lani praznoval svojo stoto obletnico od ustanovitve tovarne in začetka proizvodnje motociklov. Pri Moto Guzziju je sicer v navadi, da ob svojih jubilejih organizirajo velika praznovanja, a žal lani to ni bilo mogoče.

Tako bo letos drugi septembrski vikend oziroma od 8. do 11. Septembra v Mandello del Lario potekal dogodek, katerega se bo udeležilo na tisoče ljubiteljev znamke in lastnikov motociklov Moto Guzzi s celega sveta. Organizator obljublja pestro dogajanje, ki bo navdušilo ne samo zaprisežene Guzziste, pač pa tudi ostale obiskovalce dogodka.

V okviru dogodka bodo organizirane tako poučne vsebine, preko katerih boste lahko izvedeli vse o znamki, ogled tovarne in dela proizvodnega in razvojnega procesa, ne bo pa manjkalo tudi vzporednih zabavnih dogodkov, dobre glasbe, hrane in pijače.

Podrobnosti o dogajanju bodo razkrite naknadno, Moto Guzzi pa obljublja nepozaben festival, ki ga ne smete zamuditi. Torej, drugi septembrski vikend ste na poti v Italijo?

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja