Na Moto Magazin prihaja Ducatijeva nadaljevanka. Sedem premier, ki prihajajo na trg v letu 2023.

Na Moto Magazin prihaja Ducatijeva nadaljevanka. Sedem premier, ki prihajajo na trg v letu 2023. (foto: ducati)
ducati

Pri Ducatiju so se odločili, da bodo po lanskoletnem premoru svoje novosti vendarle pokazali tudi na salonu EICMA v Milanu, a to ne pomeni, da se bodo zaradi tega odrekli spletnim premieram za njihove novosti modelnega leta 2023.

Potem, ko so lani pri Ducatiju na svojih socialnih kanalih zabeležili izredno velik odziv pri predstavitvi nekaterih novosti, ki so jih pripravili za letošnjo sezono, naprimer Ducati Multistrada V2, Ducati DesertX, Streetfighter V2 in tudi ostali modeli, so se odločili, da bodo tako storili tudi letos.

Tako bodo že v začetku septembra pričeli s spletnimi premierami svojih novosti. Teh bo kot kaže kar sedem. O tem kaj nam prinaša sezona 2023 so za zdaj zelo pomenjlivo tiho, vseeno pa so z naslovi posameznih epizod svoje spletne nadaljevanjke na mizo vrgli nekaj namigov. Vemo, da bo ena od epizod pripadla prenovljenemu Scramblerju,  ena bo gotovo namenjena kakšni posebni olajšani in še bolj ostri različici modela Panigale, gotovo pa prihaja tudi kakšna nova varianta modela Multistrada V4. No, glede na njihovo standardno periodiko prenov in osvežitev, si lahko obetamo tudi prenovljenega Diavela.

No, nekaj skrivnosti vseeno tudi sami nismo uspeli razrešiti, na uho pa smo ujeli govorice, da bi utegnil na sceno priti tudi električni skuter.

Ducati bo svojo spletno predstavitev novosti pričel 2. Septemebra in z njimi zaključil 7. Novembra. Epizode si bodo sledile takole:

2. Septemeber - Epizoda 1 - The Unexpected

15. September - Epizoda 2 - Ready for More?

29. September - Epizoda 3 - Unlock Earth

7. Oktober - Epizoda 4 - This is Racing

20. Oktober - Epizoda 5 - Push Forward

28. Oktober - Epizoda 6 - Dare to be Bold

7. November - Epizoda 7 - Next Gen Freedom

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol