Najemite BMW-ja pri Hertzu

Najemite BMW-ja pri Hertzu

Hertz Slovenija z letošnjo pomadjo uvaja novo storitev – najem motornih koles BMW.

Rent'a'car franšiza Hertz v Sloveniji uvaja novo ponudbo, ki vključuje tudi najem motornih koles znamke BMW. Od 1. aprila letos boste lahko motoristi najeli popolnoma nove motocikle BMW, ki bodo vedno v odlični kondiciji, saj ponudnik zagotavlja, da bodo v floti le motocikli, ki bodo imeli prevoženih manj kot 15.000 kilometrov.

Motocikel boste pri njih lahko najeli za en dan, vikend, teden oziroma po dogovoru tudi za celotno sezono. V ponudbi bodo tudi 'all inclusive' vodeni izleti z izkušenim vodnikom, vnaprej rezerviranim hotelom, restavracijami ter spremljajočim vozilom za prtljago.

Hertz Ride je storitev za oboževalce motornih koles, ki jo je leta 2011 ustanovilo podjetje Hertz Portugalska. Ponudba vključuje najemne rešitve za motorna kolesa in motociklistične ture z vodnikom in brez njega v Franciji, Italiji, na Portugalskem, v Avstriji, Sloveniji, ZDA in Španiji. Sodobno floto sestavljajo motorna kolesa z največjo starostjo sedem mesecev ali 15.000 prevoženih kilometrov. Velik del flote je opremljen s popolnim sistemom prtljage in zaščito motorja. Poleg tega Hertz Ride ponuja enosmerno storitev, ki omogoča vrnitev motornega kolesa na drugi Hertz Ride lokaciji – edinstvena ponudba na evropskem trgu.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja