Potrjeno! Okusni Dovizioso, Marquez in Rossi na sobotnem pikniku v AS Domžale Motocenter

V soboto, 13. 10. 2018, AS Domžale Motocenter organizira svoj tretji, zdaj že tradicionalni jesenski moto piknik, na katerem ne bo manjkalo zanimivosti, obiskovalci pa boste deležni tudi posebnih ugodnosti.

Potrjena je tudi prisotnost Marqueza, Rossija in Doviziosa – treh slastnih hamburgerjev, ki vam bodo zagotovo teknili ob kozarcu najljubše pijače in ritmih odlične glasbe.

Poleg omenjenih svetovnih zvezd pa bomo na pikniku prisotni tudi manj znani 'igralci' iz sveta motociklizma:

AMZS Vransko, motoristi reševalci, ekipa iz Akrapoviča, zastopnik za čelade Nolan, zastopnik za čelade Arai, avtošola Avtotrade, Fullsix Carbon, ekipa Moto Ličarja (barvanje motornih koles), ekipa STS (sistem za izklop smerokazov), Janez Golmajer (barvanje čelad), ekipa Motosija (novinarji), ekipa Motomagazina (novinarji – ja, to smo mi), ekipa Avto+športa (novinarji), zastopnik za kovčke Kappa in čelade Nzi, zastopnik za sedeže Luimoto in dodatno opremo Custom access, skrbniki vrhunskega vzmetenja Ohlins, zastopnik za poganjalčke, zastopnik za kompresijska oblačila, Sava Zavarovalnica, Sberbank, zastopnik za gume Dunlop, dirkači oziroma člani njihove ekipe Gajser Team, Miran Kovačič (motokros), Rok Virant (motokros), Jaka Peklaj (motokros), Žiga Zupan (cestne dirke) in Tomaž Gulja (cestne dirke).

Za motoriste, obiskovalce in morebitne kupce pa so pripravili tudi naslednje aktivnosti in ugodnosti na dan dogodka: 

- testne vožnje Honda + Ducati,

- možnost testiranja čelad Shoei in Nolan,

- stranka sama izžreba popust do -50 %,

- na dan dogodka vsak 50. kupec dobi lastnoročno podpisano kapo; Marquez, Rossi, Pedrosa, Dovizioso in Lorenzo,

- trije največji nakupi na dan dogodka bodo še dodatno nagrajeni; darilo pižama Honda,

- prvih 500 obiskovalcev z motornim kolesom dobi praktično darilo,

- izjemen outlet do -65 %,

- sejem rabljenih motornih koles,

- hitri servisni pregled motornih koles.

Kot rečeno, bomo na pikniku prisotni tudi člani novinarske ekipe Motomagazina in lahko bomo izmenjali mnenja ter pokramljali o tem in onem. Gre torej za piknik, ki ga nikakor ne smete zamuditi. Zagotovljene so dobra družba, dobra hrana, zabava, naročeno je tudi lepo vreme. Če ne gre drugače, lahko s seboj pripeljete tudi ženo ali moža.

Se vidimo!

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja