Od najmanjše do največje - modelno leto 2023 pri Hondi prinaša veliko sveže barve

Honda bo, kot kaže, s predstavitvijo svojih največjih skrivnosti za modelno leto 2023 še nekoliko počakala, za ogrevanje pa predstavlja nove palete barv za vrsto njihovih priljubljenih modelov.

V leto 2023 bodo modeli Monkey 125, CMX 500 Rebel, CB1000R, Goldwing in Goldwing Tour zapeljali s povsem svežimi barvami.

Monkey 125

Najmanjši, vendar v zadnjem času zaradi spremembe zakonodaje na področju vozniških dovoljenj zelo priljubljeni Monkey bo na voljo v biserno črni, banana rumeni in biserno rdeči barvi. Skladno z barvo plastik bodo obarvani tudi okvirji in zadnje vzmeti, novo barvno oblazinjenje pa bodo dobili tudi sedeži. Da bo vse skupaj še bolj spominjalo na zlata šestdeseta leta.

CMX Rebel 500

Prav tako zelo priljubljena Honda Rebel 500, ki je pravi hit med vozniki začetniki, bo po novem obarvana v naslednje barve:

Mat Gunpowder Black Metallic

Pearl Smoky Gray 

Candy Diesel Red 

 Titanium Metallic (različica S)

 

CB1000 R

Hondin zastavonoša v razredu Neo Sport Cafe bo po novem na voljo v bordo rdeči barvi, različica Black Edition ostaja v ponudbi, popolnoma nova pa je barva Mat Jeans Blue Metallic.

Gold Wing / Gold Wing Tour

Vsi dobro vemo, da je Gold Wing eden izmed najbolj ultimativnih potovalnikov na tržišču. Pravzaprav je tako že več kot 40 let, od leta 2018, ko je bil Gold Wing tudi popolnoma prenovljen, pa so vse legendarne dobrote na tem motociklu še dodatno potencirane. Z letom 2023 bo Gold Wing dobil nov sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah, dobil pa bo tudi dve novi barvi; Iridium Gray Metallic in Mat Pearl Morion Black, ko bodo nekateri detajli na ohišju motorja obarvani v rdečo.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja