Opomnik - otvoritev sezone pri AS Domžale, sobota je dan za dobro družbo in popuste

Opomnik - otvoritev sezone pri AS Domžale, sobota je dan za dobro družbo in popuste (foto: as domžale motocenter)
as domžale motocenter

Bralce in bralke bi želeli spomniti na veliko otvoritev motoristične sezone. Za obisk dogodka, ki ga tradicionalno prireja AS Domžale Motocenter, dobrih razlogov nikakor ne zmanjka.

Kot kaže bo ravno pravšnje tudi vreme. Vremenska napoved namreč ne obljublja pretirano sončnega dneva, kar pomeni, da se boste brez posebnih težav odrekli dolgemu izletu z motociklom in se namesto tega raje pridružili ekipi AS Domžale Motocenter, ki je za vas pripravila zanimive vsebine, ki bodo popestrile soboto.

Za lastnike rabljenih motociklov, ki bi jih lastniki morda želeli prodati, bo na dvorišču rezerviran prostor za sejem rabljenih motornih koles. Poleg tega bodo organizirane tudi testne vožnje z motocikli Honda in Ducati, možno pa bo preizkusiti tudi čelade znamk Shoei in Nolan.

Na dan dogodka bo na vse artikle iz aktualne kolekcije iz zaloge popust minimalno 20%, ker ima vsak kupec motoristične opreme tudi možnost žrebanja popustov do neverjetnih 50%. Poleg tega pa je na voljo še vrhunska OUTLET ponudba s popusti do -80%. Popusti se ne seštevajo in veljajo samo na dan prireditve in na artikle iz zaloge,

Največji nakup dneva bo še dodatno nagrajen z brezplačnim vikend najemom motocikla.

Prikazane bodo servisne aktivnosti, kjer se bo lahko izvedelo tudi več o samem servisiranju motorjev in seveda pripravo le-teh na novo sezono.

Za pijačo bo poskrbel Moto Bar Trzin, za hrano CateringLAB, zaa glasbo in ostalo tehnično podporo pa DJ Baza.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja