Panigale V4 v sezono 2023 z izboljšano elektroniko. Kaj pa lastniki modela 2022?

Čeprav se zdi, da se je letošnja sezona šele dobro začela, so pri Ducatiju z mislimi že v sezoni 2023. Ta prinaša izboljšave tudi za še vedno svežega Panigalea.

Spremembe, ki jih prinaša modelno leto 2023 na prvi pogled sicer ne predstavlja revolucionarnih novosti, a pri Ducatiju trdijo, da bo njihov Panigale V4 zaradi njih še hitrejši.

Gre se izključno za spremembe na področju elektronike, pri kateri je izboljšan nadzor nad zaviranjem zadnjega kolesa, izboljšan pa je tudi sistem proti zdrsu zadnjega kolesa. Tisti, ki so se radi pritoževali nad vročino, ki jo je oddajal mogočni V4 se bodo gotovo razveselili novega režima delovanja ventilatorjev za hlajenje.

Nekoliko bolj zanimive so spremembe quickshifterja. Tu po novem pri prestavljanju ne bo več prišlo do prekinitve vžiga, pač pa bo ta v trenutku prestavljanja zgolj 'zamudil', s tem pa je pretikanje še bolj gladko.

Vsi tisti, ki ste se že odločili za Panigale V4 modelnega leta 2022, pa boste lahko elektorniko svojega Panigalea ažurirali na pooblaščenih Ducatijevih servisih.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"