Piaggio Liberty Baci Perugina. Je to najbolj sladek skuter?

Tokrat sta svoj pogled na ljubezen, pomlad in čustva združili dve znamki, ki sta vsaka na svoj način zaznamovali svet.

O tem, da je Piaggio s svojimi skuterji zaznamoval evropsko in tudi globalno mobilnostno panoramo prejšnjega stoletja ni potrebno izgubljati besed. Kakor tudi ne o tem, da so čokoladice Baci Perugina tiste, ki jih zaljubljenci zelo pogosto izberejo z namenom, da bi razveselili svojo ljubezen.

In ker je pomlad tudi čas zaljubljencev, sta Piaggio in svetovno znana čokoladnica Baci Perugina združila moči, in na trg poslala skuter, ki bo s svojimi lastnostmi in podobo odličen prevoznik ljubezenskih zgodb in prijateljstev - Piaggio Liberty Baci Perugina.

Letos mineva 100 let, od kar so čokoladice Baci prvič razveselile zaljubljene pare, sprva seveda v domači Italiji, kasneje pa tudi na globalnem nivoju. Četrt stoletja pa je minilo tudi od takrat, ko je Piaggio predstavil svojega 'high wheelerja' Liberty-ja. Od takrat se je zanj odločilo že več kot milijon kupcev, Liberty pa se je s tem prodajnim dosežkom uvrstil med najbolj prodajane skuterje. Če je v prejšnjem stoletju za protagonista pametne in preproste mobilnosti veljala Vespa, pa to v tem tisočletju gotovo velja tudi za Piaggio Liberty.

Razlogov za združitev dveh tako uspešnih zgodb je torej več kot dovolj. Piaggio Liberty bo zato na voljo tudi v posebni seriji Baci Perugina. Če bi sodili samo po barvi, bi lahko rekli, da izgleda tako, kot bi bil zavit v slavni modri in z zvezdami okrašen zavitek čokolade. Da je Liberty še bolj povezan s slavno čokolado pa so v čokoladno barvo obleki tudi sedež.

Serija skuterjev Piaggio Liberty Baci Perugina bo na voljo v samo eni ekskluzivni barvni shemi, poganjal pa ga bo 125-kubični enovaljnik iz serije i-get. Da bo zaljubljeni par med vožnjo še bolj šik, bo mogoče dokupiti tudi posebno čelado v dveh različnih barvnih shemah, modri in srebrni, ki ovijata tudi čokolado.

Potrebno je priznati, da je Liberty v tej bleščeče modri zvezdnati barvi prav simpatičen skuter. Da bi ga človek kar pojedel...

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja