Pozdrav sezoni, ki ga ne smete zamuditi

AS Domžale Motocenter vabi na težko pričakovano otvoritev motoristične sezone 2022, ki se bo odvijala v soboto, dne 16.4.2022 od 9,00 do 18,00 ure na tradicionalnem prizorišču zdaj že tradicionalnega dogodka, v Trzinu.

Pozdrav sezoni, ki ga ne smete zamuditi (foto: as domžale motocenter) as domžale motocenter
4. 3. 2022

Kot običajno  tudi na tokratni otvoritvi sezone ne bo manjkalo zanimivih vsebin, ki bodo ob druženju motoristov in motoristk še dodatno popestrile sobotno dogajanje.

Za lastnike rabljenih motociklov, ki bi jih lastniki morda želeli prodati, bo na dvorišču rezerviran prostor za sejem rabljenih motornih koles. Poleg tega bodo organizirane tudi testne vožnje z motocikli Honda in Ducati, možno pa bo preizkusiti tudi čelade znamk Shoei in Nolan.

Na dan dogodka bo na vse artikle iz aktualne kolekcije iz zaloge popust minimalno 20%, ker ima vsak kupec motoristične opreme tudi možnost žrebanja popustov do neverjetnih 50%. Poleg tega pa je na voljo še vrhunska OUTLET ponudba s popusti do -80%. Popusti se ne seštevajo in veljajo samo na dan prireditve in na artikle iz zaloge,

Največji nakup dneva bo še dodatno nagrajen z brezplačnim vikend najemom motocikla.

Prikazane bodo servisne aktivnosti, kjer se bo lahko izvedelo tudi več o samem servisiranju motorjev in seveda pripravo le-teh na novo sezono.

Za pijačo bo poskrbel Moto Bar Trzin, za hrano CateringLAB, zaa glasbo in ostalo tehnično podporo pa DJ Baza.
Medijski pokrovitelj dogodka pa je Radio Ekspres.

Nikar ne zamudite, ker bo kot vedno fino.