Sestavite svojo Vespo iz 1.106 kosov

Proizvajalec najbolj znanih kock na svetu je za ljubitelje italijanske dvokolesne ikone pripravil set, ki je tokrat namenjen odrasilim.

Legendarno Vespo si boste tako lahko izdelali iz 1.106 sestavnih delov, oziroma bolje rečeno kock, za sestavljanje pa bi morali biti stari vsaj 18 let. No, ne dvomimo, da se bodo s to igračo uspešno spopadli tudi veliko mlajši sestavljalci Lego kock.

Še posebej zanimivo in pohvalno je to, da se pri sestavi tega kompleta kock niso osredotočali samo na zunanjo podobo končnega izdelka, pač pa tudi na detajle. Tako ima Legova Vespa na primer spredaj enojno vilico, dva sedeža, odstranljiv pokrov motorja oziroma bok, delujoče krmilo in seveda še cel kup drugih skoraj originalnih detajlov. Med te sodijo italijanska registrska tablica iz 60-ih let, Vespa logo, rezervno kolo, čelada in celo šopek rož v košarici za prevoz prtljage.

To Vespo boste brez težav postavili na ogled doma, v delavnici ali v pisarni, obiskovalci pa jo bodo gotovo opazili, saj v višino meri 22 centimetrov, dolga je 35 centimetrov, široka pa 12 centimetrov.

Ta set Lego kock bo na prodaj v 650 specializiranih prodajalnah, za njo pa bo potrebno odšteti okrog 90 evrov.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol