Ski&Sea vabi na avanturo po Srbiji

Tako kot lani se tudi letos podajajo na vikend avanturo v bližino Loznice.

Ski&Sea vabi na avanturo po Srbiji (foto: Arhiv AM) Arhiv AM
13. 3. 2019

Ste že kaj razmišljali, kaj boste počeli prihajajoči vikend? Čeprav so v teh dneh temperature nekoliko padle, pa to ne pomeni, da ni pravi čas za avanture. Takšnega mnenja so tudi pri štajerskem podjetju Ski&Sea, ki že ta vikend pripravljajo svoj prvi letošnji izlet, ki pa ne bo potekal na domačih tleh. Z vozili znamke Can-Am se namreč odpravljajo nekoliko bolj na jug, natančneje v Srbijo.

V sodelovanju s srbsko podružnico so tako pripravili dvodnevno avanturo, ki se bo začela v kraju Tršić, nedaleč stran od mesta Loznica in posledično meje z Bosno in Hercegovino. Zbor na dogodku je napovedan že v soboto ob 8. uri zjutraj, start pa je predviden dve uri pozneje. Pot bo nato udeležence vodila vse do nekaj deset kilometrov oddaljenega mesta Krupanj, kjer bo ob predhodni rezervaciji organizirano prenočišče v tamkajšnjem hotelu. Naslednji dan je nato predvidena vrnitev v mesto Tršić.

Čeprav so pri podjetju Ski&Sea zastopniki za znamko BRP oziroma Can-AM, bodo na dogodku sprejeli tudi voznike vozil drugih znamk, le predhodno se bo treba prijaviti, kar pa lahko storite prek te povezave. Če za udeležbo potrebujete še nekaj več spodbude, si lahko prek spodnje povezave ogledate še utrinke iz lanskega dogodka.