Skočite nazaj v 80-ta! Retro kit za Yamaho Tenere 700

Za tiste, ki si želijo tehnično sodoben, na videz pa zares retro motocikel, je pariško podjetje Crispy Club pripravilo prav poseben kit, s katerim lahko svojo novo Yamaho Tenere 700, pahnete nazaj v 80-ta leta.

S kitom, ki bo na voljo v omejenih količinah, je mogoče Yamaho Tenere 700 zelo hitro in preprosto spremeniti v repliko enduro modela Tenere 600 iz leta 1986. V kitu boste dobili nove bočne panele, prednjo masko s pravokotnim LED žarometom, visok prednji blatnik in še nekaj dodatnih malenkosti, s katerim se boste zelo približali modelu iz leta 1986. Seveda pri Crispy Clubu niso pozabili na prepoznavno modro barvo, s katero se je Yamaha proslavila tudi na reliju Paris-Dakar.

Dobra stran tega kita je tudi ta, da za montažo niso potrebne nikakršne predelave, kar pomeni, da lahko kadarkoli bi si to želeli, svoji Yamahi povrnete originalen videz iz 21. stoletja. Nekoliko manj vzpodbuden je podatek o ceni. Za kit, ki vam ga vgradijo v Parizu je potrebno odšteti 3.900 evrov. Drago, a ekskluzivnost pač ne more biti poceni.

Več informacij o kitu lahko poiščete na www.crispy-club.com

Na sliki: Yamaha Tenere 600 (1986)

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja