Slovenski uvoznik AS Domžale Moto Center je prejel prestižno Ducatijevo priznanje

29. 10. 2022 | Matjaž Tomažič
Deli

Med 16. in 18. oktobrom je na Sardiniji potekala Ducatijeva globalna konferenca namenjena uvoznikom, distributerjem in serviserjem motociklov znamke Ducati. Slovenski uvoznik AS Domžale Moto Center se je domov vrnil s prestižnim priznanjem, ki potrjuje da je znamka v pravih rokah.

Lepo je, če se s potovanja (pa četudi službenega) ne vrnete praznih rok in z darovi razveselite svoje bližnje. Še lepše pa je, če je službeno potovanje zaznamovano tudi z uspehom in priznanjem, da je delo dobro opravljeno. Tokrat so se fantje iz AS Domžale Moto Centra iz globalne Ducatijeve konference, s Sardinije vrnili z nagrado 𝗕𝗲𝘀𝘁 𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝘁𝗼𝗿 𝘃 𝗸𝗮𝘁𝗲𝗴𝗼𝗿𝗶𝗷𝗶 𝗖𝘂𝘀𝘁𝗼𝗺𝗲𝗿 𝗠𝗮𝗻𝗮𝗴𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁 za leto 2022. Gre za nagrado, ki simbolizira kakovost prodajnih in poprodajnih storitev ter hkrati predstavlja garancijo za zadovoljstvo. Nagrado sta na dogodku, polnem glamurja in sloga v imenu podjetja prevzela Sergej Petkovšek in Janez Nahtigal, poleg nagrade pa domov prinesla tudi nova znanja in izkušnje.

as domžale motocenter

Več kot očitno je torej, da so njihov trud in predanost znamki in tudi sicer njihovemu celotnemu prodajnemu programu, poleg slovenskih motoristov in motoristk, opazili tudi pri Ducatiju, kar bo za vse fante in dekleta iz AS Domžale Moto Centra gotovo še dodatna spodbuda in zaveza, da bodo še naprej tako zgledno skrbeli za naše motocikle, našo varnost in naše razvajene motoristične duše.

Zaslužene čestitke v AS Domžale Moto Center.

as domžale motocenter

 

 

 

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol