Tradicionalni Hondini posezonski popusti letos še posebej privlačni

Uvoznik motociklov znamke Honda podjetje AS Domžale Moto center d.o.o. in vsi pooblaščeni Hondini prodajalci, so z današnjim dnem na skoraj vse Hondine motocikle obesili nove cene z vključenimi popusti.

Jesenski posezonski popusti na motocikle so sicer stalnica slovenskih prodajalcev in uvoznikov, pri Hondi pa so tradicionalno še posebej radodarni. Tako je tudi letos, saj si lahko vsak kupec nove Honde obeta popust v višini od 300,00 pa vse do 3.000,00 evrov, ob tem pa računa tudi na kakšno posebno ugodnost iz asortimana vzporedne ponudbe opreme in oblačil.

Preberite še:

Bogata Hondina ponudba motociklov iz vseh velikostnih in cenovnih razredov vas ne bo pustila ravnodušnih. Izbira vaše nove Honde vsekakor ne prav lahka, saj je v njihovi ponudbi več kot 30 različnih modelov.

Tradicionalni Hondini posezonski popusti letos še posebej privlačni
tomažič

Poleg najbogatejše ponudbe motociklov in skuterjev iz razreda 125-kubičnih centimetrov, si lahko omislite tudi športne, enduro, retro in touring motocikle, izbrate pa lahko tudi med standardnim in avtomatskim menjalnikom, kot prvi pa so pri Hondi ponudili tudi veliko tehnično novost, E-Clutch, ki je že na voljo.

Da je asortiman Hondinih motociklov zares odličen, ter da so korektne tudi cene pa dokazujejo letošnji podatki o prvič registriranih motociklih, kjer je Honda kot vodilna na seznamu ena izmed prvih izbir slovenskih motoristov.

Več o znižanih cenah in ponudbi pa boste izvedeli na uradni spletni strani uvoznika.

Test: Honda CB125F - Mnogo boljši kot se zdi

 

Novo na Metroplay: "Praktično vse plačujem s telefonom ali uro!" | Aleš Petejan, Mastercard Slovenija