Triumph Bonneville T120 DGR - omejena serija v čast plemenite motoristične geste

Triumph in Distinguished Gentleman's Ride (DGR) bosta letos obeležila deseto obletnico svojega partnerstva. Za ta namen bo Triumph izdelal majhno serijo motociklov, ki bo štela le 250 kosov.

Partnerstvo Triumpha in DGR se je začelo leta 2014, ko je Triumph postal uradni partner globalnega motorističnega dogodka, v okviru katerega se vsako leto več kot 90.000 motoristov iz več kot 800 mest odpelje na elegantno gosposko vožnjo z namenom, da bi zbrali čim več sredstev za raziskavo in financiranje razvoja zdravil za bolezen, ki pesti vse več moških, raka prostate.

Do sedaj je DGR uspel zbrati že več kot 37 milijonov dolarjev, s čimer se je ta vsakoletni globalni motoristični dogodek vpisal na seznam najuspešnejših in hkrati tudi zelo pomembnih dogodkov.

Da bi vendarle ustrezno proslavili ta dogodek pa so se pri Triumphu odločili izdelati 250 motociklov Bonneville T120. Klasičen motocikel z obilico sodobne tehnike je eden izmed najlepših klasikov na trgu in poudarja moško eleganco.

Serijo Bonnevilleov T120 DGR bo zaznamovala črno bela barvna kombinacija, poseben napis na rezervoarju in bočnih pokrovih motorja, rjav sedež z zlatimi detajli, vsak izmed 250-ih kosov pa bo imel tudi certifikat s podpisi ustanovitelja DGR Marka Hawwe in Triumphovega prvega šefa Nicka Bloora.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol