United in dirt: himna vseh ki ljubijo pesek in motorje (video)

Motociklisti iz sedmih držav so se združili in pomagali posneti atraktiven video za špansko znamko Gas Gas.

United in dirt: himna vseh ki ljubijo pesek in motorje (video) (foto: Gas Gas) Gas Gas
4. 1. 2021

Španska znamka motociklov Gas Gas se že vse od svoje ustanovitve ukvarja s proizvodnjo motociklov, namenjenih terenski vožnji v vseh oblikah: motokrosu, enduru, trialu in tako dalje. Po tem ko je leta 2019 podjetje prišlo v last avstrijskega KTM-a in postalo del družine KTM-Husqvarna (pri čemer motocikli Gas Gas predstavljajo cenejšo alternativo zgornjima znamkama) se je začel njen bliskovit preporod. A bistvo znamke ostaja nespremenjeno.

Da bi na to opomnili tudi javnost in predvsem lastnike njihovih motociklov so tako nekaj dni pred novim leto, natančneje za božič predstavili atraktiven video, v katerem predstavljajo vse svoje aktualne motocikle in pa terene, na katerih jih lahko srečujemo. V njem so tako združili vse oblike terenskega motociklizma, stare in mlade, fante in dekleta, skratka vsakogar, ki tako kot pri Gas Gas goji ljubezen do prahu in brezpotij.

Prav povezanost s prahom – United in dirt – pa je nenazadnje tudi novi slogan znamke in hkrati naslov novega predstavitvenega videa, ki si ga lahko ogledate v zgornjem predvajalniku. Pri ustvarjanju tega Gas Gas-ovci niso varčevali, saj so različne ekipe posnele vragolije motociklistov v kar sedmih državah: v domači Španiji, Maroku, Nemčiji, Belgiji, Avstriji, na Madžarskem in celo v oddaljeni Savdski Arabiji, pesem, naslovljeno Burn the House Down Again in narejeno posebej za omenjeni video pa je napisala in zaigrala glasbena skupina Fuzigish  iz Južne Afrike.