Yamaha Tenere 700 - naročite jo kar prek spleta

Yamaha Tenere 700 - naročite jo kar prek spleta

Yamaha Tenere 700 spada med letošnje najatraktivnejše novosti, do konca julija pa jo lahko ekskluzivno naročite prek spleta.

Tenere 700 je motocikel, ki je zaradi tehničnih značilnosti, odlične mehanske osnove in relijskega rodovnika kos široki paleti voznih razmer tako na makadamu kot tudi na asfaltu.

Kompakten cevni okvir zagotavlja visoko stopnjo agilnosti, vitek oklep pa poskrbi, da lahko ure in ure vozite sede ali stoje.

Dvovaljni motor s prostornino 689 kubičnih centimetrov so v tovarni pripravili tako, da v kar največjem območju vrtljajev ponuja visok navor. Oblikovno boste Yamaho Tenere prepoznali po ozki silhueti in 4 LED-žarometu. Zadnje vzmetenje boste lahko nastavljali prek stikala, voznikov kokpit pa krasi tudi kompaktni relijski večfunkcijski zaslon. Zavorni sistem ABS je izklopljiv, da je Tenere 700 res namenjen avanturam, pa pričajo serijsko vgrajena zaščita motorja, učinkovita zaščita rok, 16-litrski rezervoar za gorivo in kolesa, velika 21 palcev spredaj in 18 palcev zadaj.

Ekskluzivno spletno naročilo, prek katerega boste lahko rezervirali svojega Tenereja, je odprto do 31. 7. 2019. Postopek nakupa po tem, ko vam bodo iz Yamahe poslali dodelitveno kodo, zaključite pri izbranem trgovcu. Za konec še cena - za Yamaho Tenere bo treba odšteti 9.590 evrov.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol