Oprema: ženske motoristične hlače Macna Niche - udobje za celo leto in še posebej za poleti

Če se vaši boljši polovici pogosto dogaja, da se motoristična romantika v poletni pripeki na razgretem asfaltu izgubi v neznano, imajo pri Macni za dame odlično rešitev.

Ženske motoristične hlače Niche upravičeno zasedajo najvišja mesta na področju udobnosti in praktičnosti, ob tem pa tudi z vidika varnosti v prav ničemer ne zaostajajo za klasičnimi tekstilnimi hlačami.

Posebnost hlač Macna Niche se skriva v tem, da so izdelane iz elastičnega bombaža, notranja obloga pa je ojačana z aramidom. V področju kolen se nahajajo odstranljivi kolenski ščitniki. Prav zaradi izbire in strukture materialov se hlače Macna Niche nosijo kot športna trenirka, ki uporabnice prav v nobenem predelu ne stiska, tišči ali žuli.

Na račun elastičnega bombaža  se izvrstno prilegajo skoraj vsaki damski postavi. Dame bodo znale še posebej ceniti predvsem to, da tudi v največjih poletnih vročinah v hlačah ni vroče, hkrati pa so zračne in odlično preprečujejo potenje tudi po več urah sedenja na motociklu. Zadrge v predelu gležnjev poskrbijo, da je hlače mogoče kombinirati tudi z visokimi motorističnimi čevlji. Priročni so tudi prednji žepi, v katere je mogoče segati tudi v sedečem položaju, kar je še zlasti dobrodošlo v situacijah, kot so prehodi meje in podobno.

Omeniti velja tudi nekoliko ožji in eleganten kroj, ki ga je mogoče kombinirati z oblačili vseh motorističnih segmentov.

Torej, za dame, udobje na vrhunskem nivoju,  varnost in absolutno vredno vsakega evra. Na voljo v vseh velikostih. V AS Domžale moto center bodo hlače Macna Niche vaše za sprejemljivih 150,00 EUR (redna cena).

p.s.

Za našo Urško so 'must have' vsake vožnje.