Novice Promocijsko sporočilo

100 let Citroëna - 60 let skrbi za slovenske voznike

18. 6. 2019 | Jure Šujica
Deli

Stoletnica znamke in 60-obletnica prisotnosti v Sloveniji vam lahko prineseta kar nekaj veselja in dobre volje.

Znamka Citroën letos praznuje svojo 100. obletnico, pri čemer je pomemben del te zgodbe tudi povezava med Citroënom in Slovenijo. Francoska znamka je namreč pri nas prisotna natanko 60 let, zato v Sloveniji letos praznuje pravzaprav kar dve okrogli obletnici, 100 let obstoja znamke (o kateri si več lahko preberete tukaj) in pa 60 let, odkar je na naše ceste zapeljal prvi Citroën 2CV, prvi 'spaček', sestavljen v Sloveniji.

Vse od svojih začetkov pri nas, se Citroën  trudi za stanje in vzdrževanje ter udobje lastnikov vozil svoje znamke in pa seveda njihovih kupcev. Za to namreč skrbi predvsem razvejana mreža pooblaščenih servisov Citroën, kjer poskrbijo tako za novejša, kot tudi vozila starejših letnikov. Za vsa vozila – in vsakega posebej – ki so starejša od dveh let tako lahko pripravijo poglobljen pregled stanja in na podlagi tega, ter seveda tipa vozila, motorja, števila prevoženih kilometrov in pa starosti vozila strankam svetujejo na področju nadaljnje skrbi za vozilo.

MyCITROËN plus tudi za voznike starejših vozil

Citroën je prav lastnikom takšnih vozil pripravil klub zvestobe MyCITROËN plus. Člani kluba, v katerem je članstvo povsem brezplačno, so tako že pri dve leti starem vozilu deležni 10-odstotnega popusta pri nakupu originalnih nadomestnih delov, ta popust pa pri sedem ali več let starih vozilih naraste že na 35 odstotkov, ob tem pa so posamezniki deležni tudi 17,5-odstotnega popusta pri nakupu maziv znamke Total. Poleg tega pa so vsi člani kluba MyCITROËN plus deležni posebne ponudbe in možnosti ugodnega nakupa originalne dodatne opreme, ki jo Citroën pripravi vsako sezono. Tako trenutno ponujajo kar 40-odstotni popust na nosilce koles, gumijaste in tekstilne preproge ter sedežne prevleke. Več o sami ponudbi pa si lahko preberete tudi na njihovi spletni strani.

Člani kluba MyCITROËN plus pa bodo ob jubileju vse do 15. septembra deležni še prav posebnega darila. V 100 dneh bodo pri Citroënu 100 članom podelili 100 uporabnih nagrad, vezanih na obletnico. Vseeno pa boste morali zanje pokazati nekaj znanja, saj boste morali odgovoriti na nagradno vprašanje, povezano z znamko Citroën in njeno zgodovino. Druga rešitev pa je obisk pooblaščenega servisa Citroën in nakup izdelka oziroma opravljena servisna storitev. Za sodelovanje v nagradni igri zato le sledite povezavi oziroma se oglasite v najbližjem servisnem centru, kjer vam bodo z veseljem pomagali pri vsem, kar zadeva vaše vozilo Citroën.