Avto Rajh najboljši Fordov distributer v Sloveniji

13. 2. 2018 | Jure Šujica
Deli

Podjetje, ustanovljeno pred 24 leti, je nagrado prejelo že četrtič.

Vsi, ki ste kdaj kupovali nov avtomobil, veste, kako pomemben je odnos prodajalcev za to, da se za nakup nekega avtomobila dejansko odločite. Seveda vsi gledamo na to, da za svoj denar dobimo največ, tudi kadar smo se za neki avtomobil že odločili. Še vedno je tukaj nakup dodatne opreme, a še vedno se bomo le stežka odločili za nakup avtomobila pri prodajalcu, ki nam ne bo ponudil kakovostne storitve.

Zgoraj napisanega se dobro zavedajo tako pri podjetju Summit Motors Ljubljana, generalnem uvozniku za vozila znamke Ford, kakor tudi pri pooblaščenem prodajalcu Avto Rajh iz Maribora. Omenjeno podjetje je namreč letos prejelo naziv Fordov prodajalec leta 2017, že četrto tovrstno priznanje od ustanovitve leta 1994.

Dušan Rajh, direktor prodaje pri podjetju, se je ob tem z zadovoljstvom zahvalil kupcem in sodelavcem za zaupanje in odlično opravljeno delo, Damjan Rajh, direktor Avto Rajh Servisa, pa ob tem dodal: »Letno nam ključe vozil zaupa več tisoč ljudi in zanašajo se na nas, da jim zagotovimo varnost in zanesljivost med vožnjo. Ta odgovornost nas je vedno motivirala, da smo iz leta v leto bolj urejeni, bolj dosledni in še bolj prizadevni. S strani partnerjev, kolegov znotraj mreže in uvoznika imamo dobro podporo. Hvaležni smo, da so naše stranke, sodelavci in lokalno okolje zadovoljni z nami in nam iz leta v leto ostajajo zvesti.«

 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja