Opel predstavlja še nekoliko drugačno ponudbo - ki pa je že na voljo

23. 11. 2021 | Matjaž Gregorič
Deli

Pri Oplu so v predbožičnem času prenovili kolekcijo oblačil, modnih dodatkov in igrač.

V času krize s pomanjkanjem polprevodnikov, ki zavira proizvodnjo v marsikateri avtomobilski tovarni, so se pri Oplu odločili potolažiti svoje privržence z novo kolekcijo oblačil, modnih dodatkov in otroškega programa. No, seveda ni naključje, da z neavtomobilskimi izdelki ljubitelje znamke snubijo prav v predbožičnem času, ko je marsikdo pripravljen odpreti denarnico za obdarovanje sebe in  najbližjih.  

Oblačila, praktični izdelki in dodatki so večinoma v Oplovih barvah, torej v rumeni, beli in črni, nekateri izdelki pa so na voljo tudi v olivno zelenih odtenkih. Ponudba je precej obsežna - od torb za prenosne računalnike do različnih vetrovk in kap za baseball kape v slogu nove Mokke do vetrovk z logotipom Opel-e Rally. Za ljubitelje modelov avtomobilov je na voljo adventni koledar, katerega 24 delov se na božični večer združi v Manto v merilu 1:43. Naročila potekajo prek spleta v novi Opel lifestyle trgovini (www.opel-collection.com), od 26. do 29. novembra bo na "razprodaji rumenega tedna" veljal 20-odstotni popust na celotno ponudbo.

Kolekcija Opel ljubiteljem blagovne znamke med drugim ponuja sončna očala, obeske za ključe in skodelice za kavo, klobuke in ovitke za pametne telefone. Tudi najmlajši niso prikrajšani, med drugim jim odrasli lahko kupijo otroški avtomobil za vožnjo, poganjalno kolo ali plišastega medveda. Poleg tega je zanimivost Oplove spletne trgovine tudi to, da kupljene izdelke v številne države pošljejo brezplačno.

 

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja