Center mobilnosti Špan še pred premiero gostil nov spektakel serije Hitri in drzni

31. 7. 2019 | Jure Šujica
Deli

Uradni izid filma bo medtem tudi v slovenskih kinematografih potekal že danes.

Danes bo dogajanje v slovenskih kinematografih nedvomno avtomobilsko obarvano. Na filmska platna namreč prihaja že deveti del franšize Hitri in drzni (Fast and Furious), ki pa tokrat ne bo sledil dosedanji zgodbi, saj gre za tako imenovano vzporedno zgodbo naslovljeno Hobbs & Shaw, v kateri sta glavna igralca – kot pove že ime – Deckard Shaw in Luke Hobbs, dav akterja, ki smo ju spoznali že v prejšnjih epizodah. A akcije in avtomobilskega preganja nam tudi tokrat zagotovo ne bo manjkalo.

To lahko trdimo iz prve roke, saj smo se včeraj udeležili predpremiere in si film osebno ogledali tudi sami. Zahvala za to gre dvema podjetjema, Centru mobilnosti Špan na Brezovici in pa Karantanija Cinemas, ki sta izbrani družbi včeraj na dvorišču svojega kompleksa v družbi številnih športnih avtomobilov (tudi kak Nissan Skyline R34 in pa Ferrari se je znašel med njimi) ogled omogočil med prvimi v Evropi.

Predpremiera tudi dobrodelna

Podjetje Špan je odlično izpeljan dogodek pripravil v sodelovanju s proizvajalcem avtomobilskih pnevmatik Toyo, ki so sicer znane po svojih zmogljivostih na cesti tudi v zahtevnejših pogojih. »Našim strankam se vedno trudimo ponuditi nekaj več. Ne ciljamo zgolj na vrhunske prodajno servisne storitve, ampak želimo ustvarjati tudi takšna doživetja,« je po premieri dejal Damjan Špan, direktor Špan d.o.o.

Udeležence premiere pa je z zanimivo potezo presenetil tudi Andrej Novak, direktor Karantanija cinemas. Omenjeno podjetje je namreč po koncu petega filma serije v dar prejelo belo kratko majico, ki jo je v vlogi Briana O'Connorja nosil tragično preminuli Paul Walker. Omenjeno majico bodo sedaj ponudili na javni dražbi, ki bo potekala od danes pa vse do maja prihodnje leto, ko izide nov del franšize Hitri in drzni. Na dražbi lahko sodelujejo prav vsi, zbran denar od prodane majice, ki bo do tedaj krasila prostore podjetja Špan pa bo namenjen eni izmed dobrodelnih organizacij, ki so ukvarjajo z zaščito morja. Sami pa vas medtem vabimo, da si od danes naprej ogledate nov akcijski spektakel. Morda pa vam uspe ujeti referenco na enega izmed prejšnjih filmov, ki ga je Jason Statham posnel že pred dobrimi 10. leti.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja