Eden najbolj pričakovanih kombijev doživel (skorajšnjo) video premiero

3. 1. 2022 | Jure Šujica
Deli
Eden najbolj pričakovanih kombijev doživel (skorajšnjo) video premiero (foto: BMW)
BMW

Na njegov prihod čakamo že vse od najave limuzinske različice modela.

BMW je v svoji zgodovini in zgodovini hišnega športnega oddelka izdelal le malo avtomobilov s kombijevsko oblikovanim zadkom. Če izvzamemo nekaj konceptov (med njimi tudi kombijevsko različico M3 e46, ki je naletela zelo pozitiven odziv ljubiteljev znamke), je serijsko proizvodnjo pravzaprav doživela le serija pet s tovarniško oznako e61. To pa se bo naposled le spremenilo.

Da bo z aktualno generacijo serije 3 BMW predstavil tudi kombijevsko različico je znano že vse od tedaj, ko je bila predstavljena limuzinska izvedba – ki smo jo poleti preizkusili tudi pri Avto magazinu – očitno pa je sedaj napočil čas, ko bo avtomobil tudi dejansko doživel mednarodno predstavitev.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BMW M GmbH (@bmwm)

Pred dvema dnevoma so namreč pri BMW-ju na družabnem omrežju Instagram objavili kratek posnetek M3 Touringa, povsem zakritega v maskirno folijo, kako se na zasneženi podlagi nastavlja kameri na helikopterju, ki leti nad njim, voznik pa ob tem v sneg izpisuje številko 2022.

Preberite še: BMW začel s testiranjem 'M-a', kakršnega še ni bilo

Nemcem je tako vsekakor uspelo zabavno voščilo za novo leto, hkrati pa je to tudi dokaz, da je novinec očitno že dodobra preizkušen. Le tedaj namreč pri BMWju običajno predstavljajo zakamuflirane prototipe svojih vozil, običajno pa nato predstavitev sledi že prihodnjih

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol