Genesis bo tudi letos poskrbel za prevoz nominirancev za nagrade oskar

1. 3. 2018 | Jure Šujica
Deli

Za to je izdelal pet različnih primerkov najprestižnješe limuzine G90 Special Edition.

Podelitev nagrad ameriške filmske akademije ali krajše oskarjev je brez dvoma eden izmed najprestižnejših vsakoletnih dogodkov v svetu zabave. Na prireditev pridejo vsa najpomembnejša imena iz sveta filma, zato je blišča in glamurja dovolj na vsakem koraku. Zato mora biti poskrbljeno za vse postranske podrobnosti, med njimi pa je prevoz nagrajencev na prizorišče. Za to nalogo bo letos že drugo leto zadolžen Genesis, Hyundaijeva znamka vozil višjega cenovnega razreda.

Znamka, ki je bila uradno ustanovljena šele leta 2015 (njeni začetki pa segajo v leto 2004), bo tudi letos združila moči z revijo Vanity Fair, ki sicer organizira znamenito zabavo v sklopu prireditve. Skupaj so tako zasnovali pet različnih avtomobilov, ki se med seboj razlikujejo po dvobarvni zunanjosti, kot tudi po obdelavi notranjosti. Ta bo obarvana v dvobarvno kombinacijo sive, rjave, črne ali bež, temu prilagojene bodo stropne obloge in barva lesa na vratih ter armaturi.

»Znamka Genesis temelji na dizajnu, zato je podelitev nagrad filmske akademije najboljši način, kako se približati svetu zabave,« je ob predstavitvi peterice dejal Manfred Fitzgerald, prvi mož znamke, in ob tem dodal, da »so navdušeni, da lahko nadaljujejo izdelovanje po meri narejenih modelov G90 za omenjeno prireditev«.

Omenjeni avtomobili pa ne bodo uporabljeni le na prireditvi v Hollywoodu, ampak se bodo v prihodnosti uporabljali kot predstavitvena vozila. Po zaključku 'hollywoodske misije' jih bo zato podjetje razstavilo v salonu Gangnam, ki leži v prestižni seulski četrti Gangnam-Gu, pozneje pa se bodo pojavljali še na različnih družabnih prireditvah, del katerih bo znamka Genesis.