Korošci so dobili nov salon za vozila znamk Peugeot in Citroen

Zanj je poskrbel Avtocenter Ravne, ki je sicer že v preteklosti skrbel za distribucijo vozil omenjenih znamk.

Korošci so dobili nov salon za vozila znamk Peugeot in Citroen (foto: Peugeot) Peugeot
13. 6. 2019

Kupci vozil znamk Peugeot in Citroen iz Koroške so bili (tako kot pri številnih drugih projektih) v preteklosti prikrajšani za večji avtomobilski salon. Prav zato verjetno pozdravljajo potezo Avtocentra Ravne, ki kot edino skrbi za distribucijo vozil omenjenih francoskih avtomobilskih znamk. Zato je še toliko bolj dobrodošla odločitev, ki so jo sprejeli pred časom, da svojo dejavnost razširijo in postavijo povsem nov avtomobilski salon.

Pred dnevi pa so načrtovano potezo tudi dokončno realizirali. V Dobji vasi, kjer so sicer delovali že do zdaj, so namreč odprli povsem nov prodajno-servisni center, narejen v skladu s smernicami in najnovejšimi standardi obeh avtomobilskih znamk. Slovesno odprtje se je sicer zgodila pred slabim tednom dni, natančneje v soboto, 8. junija.

Nov prodajno-servisni center bo tako na skupno 5.200 kvadratnih metrih površine ponujal vse, kar bodo v zvezi z obema znamkama vozil potrebovali lastniki, bodoči lastniki ali pa le ljubitelji vozil Peugeot ter Citroen. V podjetju tako že poudarjajo, da gre za pridobitev, ki bo ne le pripomogla k večji konkurenčnosti podjetja, temveč bo okrepila koroško regijo oziroma pripomogla h konkurenčnosti obeh znamk na slovenskem trgu.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri