Ljubljana dobila nov avtoservis iz verige Motrio

10. 3. 2018 | Jure Šujica
Deli

Del verige 14 delavnic po Sloveniji je postal Avtocenter Martin Stipič s.p.

Prestolnica je bogatejša za nov avtomobilski servis znane verige Motrio. Gre za verigo servisnih centrov, ki jo je že pred 20 leti ustanovil avtomobilski proizvajalec Renault in je namenjena predvsem lastnikom avtomobilov, starih več kot štiri leta. Ti namreč z zmanjševanjem vrednosti avtomobila začnejo zapuščati mrežo uradnih servisov in se namesto tega odločajo za zasebne delavnice in nakup neoriginalnih nadomestnih delov. Tovrstne dele, ki so po kvaliteti enaki originalnim, a približno 20 odstotkov cenejši, svojim strankam ponuja tudi omenjena veriga.

Del verige Motrio je po novem tudi Avtocenter Martin Stipič s.p. v Ljubljani, ki je hkrati postal največji izmed 14 centrov v verigi, saj ima zaposlenih kar 23 mehanikov. Leta 1986 ustanovljeno podjetje v sklopu storitev ponuja vulkanizerske in druge servisne storitve, vključno z optiko, servisom klimatskih naprav in avtopralnico, poleg tega pa strankam ponuja še 24-urno asistenco.

Sledili bodo novi centri

»Kot prepoznaven servis na področju pnevmatik oziroma vulkanizerstva smo se vključili v mrežo Motrio z namenom pridobiti tudi prepoznavnost kot avtomehanična delavnica in tako ponuditi stranki kompletno strokovno in kakovostno uslugo za vozila vseh blagovnih znamk.  Želimo si postati eden od večjih centrov Motrio ne samo v Ljubljani, ampak tudi v regiji in s tem povečati ogled sebi in verigi Motrio,« je na odprtju povedal lastnik Avtocentra Martin Stipič.

Z umestitvijo novega servisa v lastno mrežo tako Motrio širi svojo ponudbo v Sloveniji, v prihodnje pa namerava nadaljevati odpiranje dodatnih delavnic in s tem še povečati vpliv na lokalnem področju.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"