Novi Porsche Macan opažen med snemanjem oglasa v Ljubljani

27. 8. 2018 | Jure Šujica
Deli

Obarvan v modro barvo, v kakršno je bil odet tudi na predstavitvi v Šanghaju, je bil v družbi snemalne ekipe opažen na Bavarskem dvoru.

Pred mesecem dni je Porsche v kitajskem mestu Šanghaj predstavil novega ali, bolje rečeno, prenovljenega križanca, model Macan, ki ga bo najprej ponudil kitajskim kupcem, pozneje pa ga bo z nekaj manjšimi spremembami splavil še na evropskem trgu. Predvidoma naj bi se to zgodilo nekje proti koncu letošnjega ali celo v začetku prihodnjega leta.

Čeprav ga pri nas še nekaj časa ne bo v prodajnih salonih, pa ga je bilo včeraj že mogoče videti na ljubljanskih cestah. Porsche se je namreč odločil, da bo oglas za novinca posnel kar v našem glavnem mestu, natančneje na Dunajski cesti, od koder prihajajo tudi objavljene fotografije.

Stuttgartski proizvajalec pa je sicer le še eden v vrsti številnih avtomobilskih proizvajalcev, ki so se v zadnjem času odločili in pri nas posneli oglase za svoje avtomobile. Pred dnevi smo tako že pisali o novem oglasu za Mercedes-Benz S kabriolet, posnetem na cestah zahodne Slovenije, pred natanko letom dni pa je oglas za takratnega novinca Portofina na naših cestah, med drugim tudi na Dunajski cesti, posnel Ferrari.

Preberite še:

                                                                                    

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"