Oplov dom na štirih kolesih prinaša Hymerjev pridih

Oplov velikoprostorec Zafira Life je zdaj na voljo tudi kot počitniško vozilo za štiri popotnike.

Ker je zaradi krize, ki jo povzroča zlovešči virus, tudi letos precej zanimanja za avtodome, so se pri Oplu še pravi čas odločili, da v počitniško vozilo spremenijo svojo Zafiro Life. Pravzaprav so pretvorbo opravili strokovnjaki iz Crosscampa, ki je blagovna znamka znanega avtodomarskega podjetja Hymer.

Osnovni avtodom Crosscamp Lite ima nekaj manj vgrajene opreme, zato pa več prostora, Popotnikom kljub temu ne bo treba skrbeti, da bodo lačni, saj bodo s seboj vozili tudi prenosni štedilnik za uporabo znotraj ali na prostem. Tudi žeje ne bodo trpeli, ker bo med sedeži 13-litrska hladilna posoda. Bolje opremljeni Crosscamp Flex ima vgrajeno kuhinjo z omarami, štedilnikom in umivalnikom in je primeren tudi za daljše počitnice.

Pri obeh izvedbah se ponoči klop za sprednjima sedežema hitro spremeni v zakonsko posteljo široko kot celotna notranjost, torej 140 centimetrov v širino in 200 v dolžino. Še dve ležišči 120 x 200 centimetrov sta pod dvižno streho in ljubitelji kampiranja pravijo, da ni lepšega ko čudovit jutranji pogled, ki se pri tem avtodomu ponuja skozi tri strešna okna.

Ob vsem tem 4,95 metra dolga Zafira Life ponuja tudi veliko prostora za nakupovanje, selitve ali družinske prevoze za sedmerico potnikov. Pri Oplovih prodajalcih v Nemčiji je treba za avtodom odšteti 44.499 evrov, bolje opremljena izvedba pa je poldrugi tisočak dražja.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja