Pridružite se nam in bodite med prvimi, ki bodo izvedeli, kateri je Slovenski avto leta 2021

9. 1. 2021 | Jure Šujica
Deli
Pridružite se nam in bodite med prvimi, ki bodo izvedeli, kateri je Slovenski avto leta 2021 (foto: Slovenski avto leta)
Slovenski avto leta

Televizijski prenos bo potekal danes na Prvem programu Televizije Slovenija s pričetkom ob 20. uri

Izbor za Slovenski avto leta velja za najbolj prestižen tovrsten izbor v Sloveniji. Prvič je bilo glasovanje izvedeno že leta 1993, kar pomeni, da izbor letos poteka že 29. Kljub nekoliko zaostreni zdravsteni situaciji v Sloveniji pa bomo, po tem ko je bil lani po nekaj letih premora znova izpeljan televizijski prenos razglasitve dobitnika laskavega naziva, tudi letos lahko dogodek spremljali preko malih ekranov.

Tako kot lansko leto si bo dogodek mogoče ogledati na Prvem programu Televizije Slovenija z začetkom o 20. uri. V finale se je sicer uvrstilo pet vozil, pri čemer sta največ glasov prejela Škoda Octavia in Volkswagen Golf (razlika v številu prejetih glasov je bila minimalna), na tretje mesto se je uvrsti Peugeot 2008, četri je bil Renault Captur, peti pa Hyundai Tucson.

K letošnjemu izboru za Slovenski avto leta je sicer pristopilo devet slovenskih medijev, ki so nato vsak za sebe znotraj uredništva med izbranimi finalisti izbrali tistega, ki je po njihovem mnenju najboljši in hkrati najbolj primeren za slovenski avtomobilski trg. Na samem dogodku medtem ne bo manjkalo niti glasbenih vložkov, hrkati pa bomo izžrebali tri srečneže, ki bodo prejeli Petrolovo kartico z dobroimetjem 1.500 evrov, komplet štirih pnevmatik znamke Goodyear in pa enomesečno brezplačno uporabo Fiata 500 hibrid.

Preberi še:

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem