Prisrčni Volkswagnov dostavnik nagovarja prve večje kupce

21. 11. 2022 | Matjaž Gregorič
Deli

ID. Buzz Cargo bodo uporabljali pri podjetju Miele, ki ga s Volkswagnom veže dolgoletno partnerstvo.

Podjetje Miele je eden prvih večjih kupcev, ki v svoj vozni park sprejema novi Volkswagnov električni dostavnik ID. Buzz Cargo. Prvih pet vozil, ki so prilagojena servisu za uporabnike, je  Larsu Krauseju, članu uprave za trženje in prodajo službi za stranke pri podjetju Miele, osebno izročil kar Carsten Intra, generalni direktor oddelka Volkswagen Gospodarska vozila.

Miele bo svoja prva vozila namenil službovanju v Nemčiji, Španiji, na Norveškem, v Veliki Britaniji in Avstriji. Skupaj s posebno rdečo barvo imajo dostavniki posebno opreme, ki sta jo v partnerstvu zasnovala specialist za predelavo Würth in Volkswagen Gospodarska vozila. V tovornem prostoru so regalni sistemi za skladiščni material, nadomestne dele in orodje, sredinska konzola z integrirano zložljivo mizico pa služi kot voznikova delovna postaja.

Volkswagen Gospodarska vozila in Miele vidita nadaljnje možnosti za sodelovanje obeh podjetij. Skupaj preučujejo tudi digitalne storitve, ki bi lahko optimizirale logistično verigo Miele in uporabo prihodnjega avtonomno voznega parka Volkswagnovih dostavnikov.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja