Slovenski avto leta - pokažemo vam še nagrade!

Vsi, ki ste (ali boste še) s svojim glasom za Slovenski avto leta 2022 sodelovali v glasovanju in na koncu skupaj izbrali finaliste izbora za leto 2021, boste prišli v boben za žrebanje treh lepih nagrad.

Slovenski avto leta - pokažemo vam še nagrade! (foto: Slovenski avto leta) Slovenski avto leta
18. 11. 2021

Kot vsako leto smo tudi letos pripravili tri lepe nagrade za vse, ki ste sodelovali v izboru in ste se tako samodejno uvrstili tudi v žrebanje za nagrade. Žrebanje bo potekalo v okviru finalne prireditve za izbor Slovenskega avta leta 2022, ki bo potekal v začetku januarja (natančen datum še sporočimo), rezultati in seveda imena srečnih nagrajencev pa bodo objavljeni pa bo naslednji dan na vseh medijskih kanalih medijskih hiš, ki sodelujejo v izboru Slovenski avto leta. Izbor še poteka, svoj glas še vedno lahko oddate (preko spleta ali pa z izrezano glasovnico objaljeno v tiskani reviji) - torej pohitite!

In tri nagrade so torej:

Prva nagrada je vrednostna kartica za dobroimetje za nakup goriva pri Petrolu. Nagrajenec bo lahko svoj avtomobil v naslednjem letu z gorivom 'napojil' z gorivom v vrednosti kar 1.500 evrov in si tako ob običajni povprečni porabi večine avtomobilov zagotovil vsaj 15.000 kilometrov.

Druga nagrada je sodobna, vodljiva in stabilna aluminijasta tovorna prikolica priznanega slovenskega izdelovalca TPV.

Tretja nagrada je komplet vrhunskih zimskih pnevmatik Goodyear UltraGrip Performance +, ki so na najnovejših neodvisnih testih dosegle najboljše rezultate.