Slovenski avto leta - znane tudi lepe nagrade!

24. 11. 2020
Deli

Še vedno lahko glasujete za Slovenski avto leta 2021 in se tako potegujete tudi za eno od treh lepih nagrad naših pokroviteljev!

Kot je to že običajno pri izboru, boste vsi, ki boste sodelovali v glasovanju in nam pomagali izbrati finaliste izbora za leto 2021, prišli v boben za žrebanje treh lepih nagrad. 

Prva nagrada je vrednostna kartica za dobroimetje za nakup goriva pri Petrolu. Nagrajenec bo lahko v svoj avtomobil v naslednjem letu natočil gorivo v vrednosti kar 1.500 evrov in si tako ob običajni povprečni porabi večine avtomobilov zagotovil vsaj 15.000 kilometrov.

Druga nagrada so pnevmatike znamke Goodyear. Nagrajenec bo lahko komplet zimskih pnevmatik izbral za svojega jeklenega konjička.

Privlačna je tudi tretja nagrada, ki jo prispeva Avto Triglav, slovenksi zastopnik znamke Fiat. Nagrajenec bo tako lahko mesec dni preskušal novi Fiat 500 hibrid.

Tradicionalno bo žrebanje v okviru finalne oddaje za izbor Slovenskega avta leta 2021. Ta bo na sporedu TV Slovenija 1 v soboto, 9. januarja 2021 zvečer.

Preberite še:

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem