Spaček za otroke in za tiste, ki so v sebi obdržali kanček otroškega

Pri Playmobilu odslej lahko dobite legendarni Citroën 2CV, ki je zelo dobra otroška replika legendarnega originala.

Legendarni Citroën 2CV, ki smo ga pri nas poznali pod vzdevkom Spaček, najbrž nikoli ne bo  povsem utonil v pozabo, pri specialistu za igrače Paymobilu pa so se odločili z njim razveseliti tudi otroške duše, tudi tiste v odrasli podobi. Spačka so namreč uvrstili v serijo modelov vozil, ki so zvesti izvirniku.

Svetlo moder avtomobilček je dolg 28,4 centimetra, ima značilno streho na rolo (odstranljivo) in omogoča menjavo prostostoječih žarometov iz prozornih v francosko rumene. Zelo avtentična je tudi notranjost Citroëna 2CV, pokrov prtljažnika pa je mogoče odpreti.

Komplet vključuje tri tipične figure Playmobila, vključno s policistom, ter tri živali in dve posodi za mleko. List z nalepkami vsebuje štiri različne registrske številke vozil in držav (D, F, E, NL). Legendarni kultni avtomobil naj bi svoj vzdevek dobil po nizozemskem novinarju, ki je 2CV ob predstavitvi leta 1948 poimenoval "grdi raček".

Playmobilov Citroën, ki ga je že mogoče prednaročiti, bo uradno naprodaj 24. februarja. Priporočena maloprodajna cena je 49,99 evra.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja