Subaru Viziv Adrenaline Concept odlaga tančico

Dokončno pa jo bo odvrgel v Ženevi. A bistvo se pozornim očem že razkriva na prvi fotografiji.

Subaru Viziv Adrenaline Concept odlaga tančico (foto: Subaru) Subaru
19. 2. 2019

Zgodba lanskega avtomobilskega salona v Ženevi se za Subaru ponavlja. A s tem ni nikakor nič narobe. V mislih imamo to, da bo letos japonska znamka znova predstavila koncept, poimenovan Viziv. Lani je namreč luč sveta ugledal koncept Viziv Tourer, letos pa bo to Viziv Adrenaline Concept. To je danes japonska znamka potrdila v uradni izjavi za javnost, hkrati pa jo obogatila še s fotografijo skrivnostnega koncepta.

O omenjenem konceptu Subaru ni treba izgubljati besed, več bo po uradni poti znanega šele 5. marca, ko se salon tudi uradno začne. Vseeno pa gre sodeč po omenjeni fotografiji za manjšega športnega terenca, na kar nakazuje predvsem njegova visoka oddaljenost od tal. Tovrsten koncept bi bil ob trenutni priljubljenosti križancev in tem, da smo do zdaj že spoznali koncepte iz družine Viziv v obliki limuzine, karavana in velikega križanca, povsem logična poteza znamke.

Novi Viziv pa ne bo edina novost na Subarujevem razstavnem prostoru v Ženevi. Družbo mu bosta namreč delala dva elektrificirana avtomobila, pripravljena posebej za evropski trg, pri čemer bi bil lahko eden izmed njiju nekoliko prilagojeni Crosstrek Hybrid, za zdaj rezerviran zgolj za ameriške kupce.