Tesla preklicuje povabila na Cybertruckov dogodek. To pa je razlog ...

16. 11. 2023 | Gregor Žvab
Deli
Tesla preklicuje povabila na Cybertruckov dogodek. To pa je razlog ... (foto: Tesla)
Tesla

Tesli gre v nos, da nekateri povabljenci na spletu razkrivajo preveč podrobnosti v zvezi s Cybertruckom. Teh ljudi si očitno na dogodku ne želijo.

Že nekaj časa se okoli Teslinega poltovornjaka Cybertruck dviguje veliko prahu. Radikalno oblikovanje in kopica skrivnosti, ki ga obkrožajo, dodobra "tresejo" avtomobilsko javnost te ustvarjajo napetost in pričakovanja pred začetkom prodaje.

Tesla je za 30. november napovedala dogodek, na katerem bodo odkrili še preostale skrivnosti glede Cybertrucka, a so se že pojavile prve težave. Namreč ena od bolje skritih lastnosti avtomobila je bila njegova notranjost, ki pa je bila pred kratkim razkrita v enem izmed posnetkov na socialnih omrežjih. To pa je šlo Elonu Musku in družbi očitno zelo v nos.

Celo tako močno, da so začeli preklicevati vabila na dogodek tistim, ki so ta video objavili. Kaj bo to spremenilo, je težko reči. Najbrž nič. Kaže pa na precejšnjo "užaljenost" vodilnih pri Tesli, ki jim te skrivnosti očitno ni uspelo dovolj dobro skriti.

In kaj razkriva posnetek? Nič takega, česar ne bi pričakovali. Majhen volanski obroč, ogromen osrednji zaslon in športna sedeža. Pa tudi - precej malo prostora na zadnji klopi. Ali gre zgolj za optično prevaro ob kotu snemanja, je težko reči, a na prvi pogled je videti, da bi odrasel človek lahko imel kar nekaj težav s sedenjem na zadnji klopi. In to v avtu, ki v dolžino meri več kot pet metrov in pol.

Preberite še: Twingo, kot ga poznate, se vrača!

Morda vas bo zanimal tudi pogovor, ki ga vodi Borut Pahor

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol