Toyo fest v Centru mobilnosti Špan bo letos še posebej vroč

22. 6. 2018 | Jure Šujica
Deli

Poleg košarkarjev KK Petrol Olimpija bodo dogajanje začinile tudi mične plesalke.

Ta teden se je tudi uradno začelo (koledarsko) poletje, čeprav se z visokimi temperaturami (z izjemo današnjega dne) srečujemo že kar nekaj časa. A kot da temperature ozračja še ne bi bile dovolj visoke, bodo prihodnji teden za njihov dvig poskrbeli v Centru mobilnosti Špan na Brezovici pri Ljubljani, kjer bodo v petek, 29. 6., med 14. in 17. uro organizirali Toyo Fest, ki ga bo začinil že tradicionalni dobrodelni Bikini car wash.

Poleg predstavitve svojih pnevmatik bo Toyo gostil košarkarje Košarkarskega kluba Petrol Olimpija, ki tudi sami uporabljajo pnevmatike priznanega japonskega proizvajalca. Obiskovalci prireditve se boste proti njim lahko pomerili v metanju prostih metov, za najboljše pa bodo pripravljene praktične nagrade.

Če pa vas košarka ne navdušuje, pa bo vašo pozornost – vsaj moškega dela bralcev – zagotovo pritegnil že omenjeni bikini car wash. Ta bo potekal med 14. in 17. uro, v tem času pa bodo pri Španu vsem obiskovalcem avtomatske avtopralnice ponudili 50-odstotni popust na vse programe pranja vozil, med pranjem avtomobila pa si boste lahko čas krajšali tudi z izvodom ene izmed treh naših revij: Avto magazina, Playboya ali Storyja.

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja