Več centimetrov, več moči in daljši doseg

Volkswagen ID. Buzz sedaj tudi z daljšo medosno razdaljo,zmogljivejšo baterijo in štirikolesnim pogonom.

Volkswagen ID.Buzz je dobil večjega in močnejšega sorodnika. Imenuje se ID. Buzz Pro, ima podaljšano medosno razdaljo, novo baterijo z zmogljivostjo 86 kilovatnih ur in nov elektromotor z močjo 210 kW (286 KM).

VW

Ob bok se mu postavlja še novi najvišje uvrščeni model v seriji – ID. Buzz GTX z močjo 250 kW (340 KM), s serijskim štirikolesnim pogonom in z normalno ali dolgo medosno razdaljo.  

VW

ID. Buzz Pro z dolgo medosno razdaljo lahko s polno baterijo glede na opremo prevozi med 453 in 487 kilometrov, baterija s kapaciteto 86 kWh se lahko polni z močjo do 200 kW, pri maksimalni polnilni moči se z 10 na 80 odstotkov napolni v manj kot 30 minutah.

VW

ID. Buzz z dolgo medosno razdaljo 3.24 metra v dolžino meri 4.96 metra, oziroma je 25 centimetrov daljši v primerjavi z različicami z normalno medosno razdaljo. Dodatna dolžina ustvarja prostor za do sedem sedežev in še več prtljažnega prostora. Tudi ID. Buzz z normalno medosno razdaljo je sedaj lahko šestsedežnik, prej je bil na voljo samo s petimi sedeži.

 

 

 

 

Novo na Metroplay: "Ker hočeš ustrezati svojemu klientu, veš, da bo polomija" | Zoran Gabrijan