Video: Kako je Lamborghini ameriški družini pripravil najboljše božično presenečenje

27. 12. 2019 | Jure Šujica
Deli

Oče in sin sta božič preživela v čisto pravem italijanskem športniku.

Številni avtomobilski proizvajalci so izjemno nezadovoljni, kadar se posamezniki, ki si ne morejo privoščiti pravih športnih avtomobilov, lotijo izdelave replik. Nekateri med njimi gredo celo v takšne skrajnosti, da brez izjem zahtevajo uničenje teh vozil. Med njimi ni Lamborghinija. Nasprotno, italijanska avtomobilska znamka se je odločila in očetu ter sinu, avtomobilskima navdušencema iz Kolorada pripravila posebno presenečenje.

Sin Xander in oče Sterling Backus ob skupnih trenutkih velikokrat preigravata dirkaške simulacije in vsakič, ko je potrebno izbrati virtualni avtomobil, je izbira le ena: Lamborghini Aventador. Ker pa si pravega avtomobila ne moreta privoščiti, sta prišla na idejo, da bi izdelala repliko. Pri izdelavi uporabljata kombinacijo originalnih Lamborghinijevih in doma narejenih komponent, izdelanih iz jekla, aluminija in plastike, oblikovane s pomočjo tehnologije 3D tiskanja.

Presenečenje je bilo pravo

Ko so za projekt izvedeli pri ameriškem zastopniku za znamko Lamborghini, so se v vodstvu podjetja odločili, da bodo družini pripravili edinstveno božično presenečenje. Le nekaj dni pred božičem so namreč projekt, ki traja že leto in pol, v zgodnjih jutranjih urah umaknili iz domače garaže in na njegovo mesto postavili novega Lamborghini Aventadorja S. Veselje in začudenje je bilo razumljivo neizmerno.

Razumljivo, pri Lamborghiniju Aventadorja niso poklonili v trajno last, pač pa le za 14 dni, kar pa bo zagotovo pripomoglo k temu, da bosta oče in sin dobila še več zagona za nadaljevanje skupnega projekta. Potek dogajanja je sicer moč spremljati tudi prek njunega Youtube kanala z imenom lasersterling, na katerem je že objavljen tudi zadnji video, v katerem razkrivata napredek zadnjih nekaj dni in pa vtise po prvih nekaj dneh vožnje s pravim avtomobilom.

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"