Video: pospremite polet Dacie Dustar v vesolje!

1. 4. 2021 | Jure Šujica
Deli
Video: pospremite polet Dacie Dustar v vesolje! (foto: Dacia)
Dacia

Sledite prenosu izstrelitve z začetkom ob 10. uri dopoldan.

Romunska znamka Dacia, ki nove kupce lovi s kot sami pravijo »največ avtomobila za dani denar«, je verjetno svoj največji uspeh doživela s križancem Duster. Ta sedaj uspešno križari po Evropi že v drugi generaciji, zaradi česar so se v vodstvu romunske znamke odločili za drzno potezo vstopa na povsem nov trg. A ne kateregakoli. Odločili so se, da Dusterja pošljejo nikamor drugam kot v vesolje!

V sklopu enkratnega programa Dustar (star=zvezda op.p.), ki so ga v veliki tajnosti pripravljali zadnjih nekaj mesecev bodo danes v vesolje poslali prvo cenovno dostopno ekspedicijo, pri čemer pa gre na žalost le za enkraten dogodek – ki pa si ga bo mogoče ogledati preko spleta. Pri Dacii so namreč pripravili video prenos preko portala Youtube z začetkom ob 10. uri po slovenskem času, sledite pa mu lahko preko spodnjega vmesnika.

»Naše vodilo je bilo vselej, da strankam ponudimo čim več vsebine za čim manj denarja – brez da bi na ta račun trpela kakovost. To nam je uspelo na Zemlji, zato je izstrelitev v vesolje edini logični korak naprej. Oditi v vesolje so sanje številnih, mi pa smo se odločili dokazati, da je z majhnimi koraki mogoče narediti veliko. Navdušen sem nad tem, da bomo našega robustnega Dusterja povzdignili v nove višave,« je dejal Alan Ding, vodja projekta Dustar.

Novo na Metroplay: "Naš največji uspeh je bil tudi strel v koleno" | Ivo Boscarol