Bit Sever in Pleško Cars pripravila zanimiv uvod v poletje

5. 6. 2020 | Jure Šujica
Deli

Avtohiša iz Brezovice je mlademu spletnemu vplivnežu prirpavila prav posebno darilo za rojstni dan.

Bit Sever je domači Youtuber ali pa, če tako želite, vplivnež, ki se je pred časom lotil snemanja številnih zabavnih, predvsem pa divjih podvigov, s katerimi navdušuje domače in tuje adrenalinske navdušence. Nenazadnje v tujini tudi sicer preživi velik del svojega časa, kako uspešen je njegov profil pa dokazuje tudi njegova stran na družabnem omrežju, kjer je v relativno kratkem času že nabral preko 20.000 sledilcev.

Dinamičen mladenič pa je med prijatelji poznan tudi po tem, da, čeprav je že prestopil na drugo stran 20-ih let in ima vozniški izpit, še vedno brez avtomobila. Ob njegovem dinamičnem življenjskem slogu je zato pomoč prijateljev, ko pride do prevoza na neko lokacijo praktično nujna stvar, kar je priznal tudi v enem izmed zadnjih vlogov. Njegove želje po svojem avtomobilu so bile naposled uresničene.

Pripravljen po meri

Na pomoč so mu tako prišli Pleško Cars, kjer so mu v roke zaupali enega izmed njegovih najljubših avtomobilov znamke, čisto novega Renault Megane R.S. Trophy v prepoznavni oranžni barvi. Da pa bi bil Bitov avtomobil še bolj prepoznaven, pa so mu pri Pleško Cars nadeli kopico nalepk, med njimi tudi Bitovo najljubšo številko 23, njegov podpis in pa njegov slogan, s katerim se poistoveti tudi avtohiša Pleško Cars, 'Luštn'.

»Obisk našega avtomobilskega salona, pa tudi samega servisa je vedno prijeten, 'Lušten' dogodek,« pojasnjuje direktor avtohiše, Luka Pleško.

Čeprav je Bit Sever svoj avtomobil dobil precej nepričakovano in šele pred nekaj dnevi, pa za letošnje poletje pripravlja že kar nekaj novih načrtov in idej, s katerimi bo razveselil svoje gledalce. Pri tem ga bomo budno spremljali tudi mi.