Video: Volkswagen T-Cross prvič brez kamuflažne folije*

23. 10. 2018 | Jure Šujica
Deli
Video: Volkswagen T-Cross prvič brez kamuflažne folije* (foto: Arhiv AM)
Arhiv AM

*A ne v celoti. Vseeno pa so pri Volkswagnu domišljiji v naših glavah pustili le še malo prostora.

Še dva dneva nas ločita do uradne predstavitve najmanjšega Volkswagnovega križanca T-Cross, s katerim nas Volkswagen draži že kar nekaj časa. Tako smo v prejšnjih tednih že izvedeli, da bo 'kul' in varen, zdaj pa nam je Volkswagen pripravil nekaj bolj oprijemljivega. Iz avtomobila je namreč v celoti odstranil pisano folijo in razkril najpomembnejše detajle novinca – tako zunaj kot znotraj.

Predvsem zunanjost je tista, ki vleče največ pogledov. Na sprednjem delu bo dominirala velika maska hladilnika, podobna tisti na T-Crossovem (naj)večjem bratu, Touaregu, na sredi katere bo kromirana letev, ki se bo nato nadaljevala skozi sprednji par žarometov. Podobno neprekinjeno linijo bo sicer tvoril tudi zadnji par žarometov, ki ga bo prek celotnih zadnjih vrat povezoval rdeč trak, za katerega pa ni mogoče reči, ali bo služil tudi kot tretja zavorna luč.

V notranjosti večjih presenečenj ni opaziti. Čeprav se v videu pojavi avtomobil s paketom opreme R-line, je znotraj mogoče ob digitalni armaturni plošči in za dotik občutljivem zaslonu informativno-razvedrilnega zaslona mogoče videti klasične gumbe za nadzor klimatske naprave. Več o novincu pa bo, kot smo že zapisali, znanega že v četrtek.

 

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"