Zapeljite se z novim Can-Am Rykerjem tudi sami

Podjetje Ski& Sea bo v petek, 29. marca, pripravilo predstavitev in omogočilo testne vožnje.

Zapeljite se z novim Can-Am Rykerjem tudi sami (foto: Ski&Sea) Ski&Sea
24. 3. 2019

Štirikolesniki so že nekaj let tudi pri nas precej uveljavljen razred vozil, ki ima tudi svoje podsegmente in skupine uporabnikov. Nekateri so tako namenjeni zabavi na cesti, spet drugi vožnji po brezpotjih in celo vikend ekspedicijam v naravo. Kaj pa trikolesniki? In to tisti, ki imajo na sprednjem delu dva, na zadnjem pa le eno kolo. Na cesti jih skoraj ne vidimo, saj gre za posebnost znamke Can-Am, ki pa jo boste sami lahko že kmalu spoznali.

Predstavnik te nišne skupine vozil je tudi Can-Am Ryker, ki te dni v Slovenijo prihaja v povsem prenovljeni podobi. Ob tej priložnosti pa pri podjetju Ski & Sea iz Polzele pripravljajo tudi testni dan. Ta bo potekal že prihodnji teden, natančneje v petek, 29. marca, med 12. in 17. uro, obiskovalci dogodka pa bodo novinca na naših cestah seveda lahko tudi zapeljali. Dogodek bo za vse udeležence brezplačen, vseeno pa bo treba izpolniti prijavnico, ki jo lahko najdete na tej povezavi.

Čeprav ima novi Ryker na prvi pogled več skupnega z motociklom kot na primer avtomobilom, pa se po značaju vseeno nekoliko bolj morda približa slednjemu in klasičnim štirikolesnikom. To je tudi eden izmed razlogov, zakaj je vozilo mogoče voziti z opravljenim izpitom B-kategorije.

Novega Rykerja pa smo še pred slovensko predstavitvijo ekskluzivno že preizkusili pri Avto magazinu, kjer nam je uspelo narediti kar nekaj kilometrov. Kakšni so naši vtisi in kako na omenjeno vozilo gledamo skozi avtomobilistične oči, si boste lahko na naši spletni strani lahko prebrali že v prihodnjih dneh.