Zavarovalnica Triglav objavila razpis za projekt Mladi upi 2017

2. 10. 2017 | Jure Šujica
Deli

Namen projekta je pomoč mladim športnikom, znanstvenikom in umetnikom, letos pa se na razpis lahko prijavijo tudi para-športniki.

Projekt letos poteka že peto leto, v prejšnjih letih pa so v sklopu projekta podprli že nekaj najuspešnejših mladih slovenskih športnikov, med katerimi je vsekakor najbolj znan motokrosist Tim Gajser. Sicer pa so bili mladi upi uspešni tudi v lanskem letu. Znanstvenik Luka Godevič je tako osvojil srebrno medaljo osvojil na evropski in mednarodni olimpijadi, ritmična gimnastičarka Aja Jerman Bukavec je postala državna podprvakinja, tolkalist Jani Leban pa je zmagal na glasbenem tekmovanju Temsing zmagal v kategoriji najbolje odigrane obvezne skladbe.

Tudi letos pa bodo pri projektu pomagali nastopajoči v oddaji Znan obraz ima svoj glas. Kandidati za razpis se lahko na projekt prijavijo preko spletne strani www.mladi-upi.si, rok za oddajo prijave pa je 11. oktober 2017, najbolj perspektivni kandidati pa se bodo uvrstili v finalni izbor. V preteklih štirih letih so sicer pri Triglavu na ta način z zbranimi 210.000 evri pomagali že 49 mladim posameznikom.

Jure Šujica

Foto: Zavarovalnica Triglav

Novo na Metroplay: Župnik Martin Golob | "Duhovnik je lahko čisto normalen človek!"