Želite snemati (avtomobilske) vloge? Predstavljamo rešitev!

25. 5. 2020 | Jure Šujica
Deli

Prijavi se na brezplačno digitalno delavnico in se nauči osnov ustvarjanja video zgodb.

Pametni telefoni že lep čas veljajo za odlično alternativo klasičnim videokameram, jasno pa tudi fotoaparatom. Če smo tako še pred leti za pripravo nekaj minut kakovostne vsebine potrebovali drago snemalno opremo in pa vsaj nekajčlansko snemalno ekipo, zaradi katere je bilo tovrstno početje drago in zamudno, pa moderna oprema omogoča, da kvalitetno vsebino pripravimo kar sami z lastnim telefonom.

Ne glede na to, ali delate posnetke za lastno veselje ali pa posnete kratke zgodbe nameravate objaviti tudi na spletu, je dobro poznati osnovne zakonitosti snemanja in nastopanja pred kamero. Pri Zavarovalnici Triglav bodo zdaj v ta namen pripravili zanimivo delavnico, na kateri vam bodo v desetih korakih predstavili tehnike, ki vam bodo pomagale pred kamero nastopiti samozavestno in sproščeno, ob tem pa še osnove video nastavitev na pametnih telefonih in tehnike zajemanja kakovostnega zvoka.

Virtualno delavnico – mimogrede, udeležba je brezplačna – bo vodil večkrat nagrajeni režiser in direktor fotografije Dražen Štader, potekala pa bo v četrtek, 28. maja, ob 10. uri dopoldan, prek platforme Microsoft Teams. Če se torej nameravate udeležiti dogodka, se lahko nanj prijavite prek tega spletnega obrazca. In le pohitite, število mest je omejeno.