E-mobilnost: na vrsti so slovenska podjetja

V prihodnjih dneh bomo v sodelovanju s Petrolom in Ministrstvom za okolje in prostor pripravili predavanja na temo e-mobiolnosti, ki pa bodo namenjena različnim domačim podjetjem.

E-mobilnost: na vrsti so slovenska podjetja (foto: Arhiv AM) Arhiv AM
7. 10. 2019 | Promocijsko sporočilo

E-mobilnost in trajnostna mobilnost sta dva izmed vedno pogosteje uporabljenih pojmov, s katerima se ukvarjamo tudi v naši medijski hiši. V minulem letu smo tako pripravili že različna predavanja, namenjena tako občinam, kakor tudi posameznikom, kjer so lahko pobliže spoznali prednosti in zakonitosti električnih avtomobilov. Na ta način so lahko recimo izvedeli tudi to, kako pridobiti subvencije za tovrstna vozila in podobno.

E-mobilnost pa je lahko velik izziv in priložnost tudi za podjetja, ki bi lahko s pomočjo tovrstnih rešitev zmanjšala stroške, namenjene voznemu parku in še kaj. V sodelovanju z Ministrstvom za Okolje in Prostor ter energetsko družbo Petrol, ki je v Sloveniji v zadnjih letih na tem področju uvedla številne novosti ter pripomogla k razvoju tega področja, pripravili štiri predavanja v štirih slovenskih krajih.

S predavanji bomo tako pričeli že čez nekaj dni v Novi Gorici, termini predavanj pa so naslednji:

·         Nova Gorica: četrtek, 10. oktobra, prostori MO Nova Gorica, Trg Edvarda Kardelja 1

·         Maribor: sreda, 16. oktobra, Vetrinjski dvor, Vetrinjska ulica 30

·         Ljubljana: petek, 18. oktobra, center Triglav Lab, Dunajska 20

·         Kranj: četrtek, 24. oktobra, prostori MO Kranj, Slovenski trg 1