Formula 1: Hamiltonova asistentka Angela Cullen izgubila stavo po dirki v Kanadi. Kazen je bila neprijetna, a zabavna

Tesna profesionalna vez med Lewisom Hamiltonom in Angelo Cullen, njegovo osebno fizioterapevtko in zaupnico, je že dolgo znana. Z njeno pomočjo se Hamilton lažje pripravi na dirke, po naporni VN Azerbajdžana pa je ravno zaradi njene posebne nege (ki je vključevala tudi akupunkturo) Britančev hrbet zdržal vse napore dirke v Montrealu.

Angela Cullen je 47-letna nekdanja športnica iz Nove Zelandije, je poročena in ima dva otroka, s Hamiltonom pa je začela sodelovati leta 2016. Z družino sicer trenutno živi v francoskih Alpah.

A pred dirko je bila Angela Cullen mnenja, da je pred njenim varovancem težka preizkušnja, zato sta šla tudi malce v šali staviti s Hamiltonom. Angela je namreč dejala, da bo, če bo Hamilton dirko končal na zmagovalnih stopničkah, skočila v reko Sv. Lovrenca za paddockom formule 1.

In kot se rado zgodi, je Hamilton odlično odpeljal dirko in jo končal na tretjem mestu. Sledila je seveda izvršitev stave in Angela je, tudi z Lewisovo pomočjo, zaplavala v hladni reki.

Lewis se je ob vsem te še enkrat zahvalil Angeli za njeno nesebično pomoč in jekleno voljo, s katero pomaga motivirati Hamiltona za vsako dirko znova.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team (@mercedesamgf1)

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o svoji najljubši tehniki pomnjenja